Bridgestone Dueler A/T 002

685,00 919,00 

Täyttä hallintaa kaikissa maastoissa

Dueler A/T 002 on monipuolinen joka maaston rengas, jossa yhdistyy maantie- ja maastotieominaisuudet mukavaa matkantekoa varten.

KAMPANJA! Ostaessasi Bridgestone renkaat meiltä, saat jopa 70e arvoisen lahjakortin kaupan päälle.

Ostaessasi renkaat meiltä saat 24kk rengasturvan kaupan päälle.

  • Aja kaikissa olosuhteissa tienpinnasta riippumatta.
  • Sertifioitu suorituskyky lumella, 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF)*.
  • Tasapainoista, turvallista ja mukavaa ajamista maanteillä ja maastossa.

*Rengas on Suomen lainsäädännön mukaan laillinen myös talvella. Emme kuitenkaan suosittele Dueler A/T 002 -rengasta Suomen talviolosuhteisiin. Alkusyksyn tai loppukevään kevyestä lumisateesta ja loskasta rengas selviytyy todella hienosti.

Geometrinen kuvio

Ajamiseen kaikissa maastoissa.

Dueler A/T 002 on suunniteltu viemään kuljettajat minne tahansa he haluavat mennä, mahdollisimman turvallisesti ja mukavasti. Kulutuspinnan kuvion korkeat lohkopalat ja leveät urat takaavat uskomattoman pidon, joka auttaa sinua ajamaan turvallisesti asfalttiteillä, hiekkateillä ja mutaisessa, kivisessä maastossa.

Talvirenkaan ominaisuudet

Sertifioitu talviajoon.

Dueler A/T 002 tarjoaa luottamusta kaikille matkoillesi, jopa vuoden kylmimpinä kuukausina. Nämä joka maaston renkaat ovat saaneet 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) -merkin todisteena vakaasta ja turvallisesta pidosta jäisillä tai märillä teillä ja lumisessa maastossa.

Kulutuspinnan rivat ja urat

Ylläpitää renkaan suorituskykyä maantiellä.

Dueler A/T 002 -rengasta on helppo hallita hankalissa maastoissa vaarantamatta sen suorituskykyä asfalttiteillä. Renkaan kulutuspinnan keskeinen osa eli ripa tarjoaa ajoneuvolle vakautta. Kulutuspinnan urat poistavat veden parantaen kosketusta tien pinnan kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

Hyödynnä ostoksiisi kevään rahoituskampanjamme!