Voita Firestone-kesärenkaat!

Kevät tuli ja lumi suli! ☀️ Pyydä meiltä tarjous kesärenkaista ja voita uudet Firestone-renkaat kesäksi 🥳

Jätä tarjouspyyntö 13.4.–30.6. ohessa olevan lomakkeen kautta. Arvonnassa ovat mukana myös kaikki asiakkaat, jotka ostavat meiltä kesärenkaat edellä mainittuna ajanjaksona. Tällöin renkaiden ostohinta hyvitetään voittajalle.

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestää Seinäjoen Kumi Oy, Hautomonkatu 14, 60120 Seinäjoki.
 2. Arvonta-aika on 13.4.–30.6.2023. Tämän jälkeen vastaanotettuja tarjouspyyntöjä tai kesärenkaiden ostoja ei huomioida arvonnassa.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Seinäjoen Kumi Oy:n, Alavuden Kumi Oy:n, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin.
 4. Arvontaan voi osallistua jättämällä Seinäjoen Kumille tarjouspyynnön kesärenkaista tai ostamalla Seinäjoen Kumilta 4:n kappaleen kesärengassarjan.
 5. Arvonnan palkintona on enintään 18” kokoinen 4:n kappaleen Firestone-kesärengassarja henkilö- tai pakettiautoon. Palkinto on jokin seuraavista malleista: Firehawk Sport, Multiseason, Multiseason SUV, Roadhawk, Roadhawk SUV, Vanhawk 2 tai Vanhawk Multiseason.
 6. Jos palkintona olevan renkaan koko on 19” tai enemmän, voittaja maksaa erotuksen vastaavanlaiseen 18” renkaaseen verrattuna.
 7. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus: voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli henkilöä ei tavoiteta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä. Palkinto on noudettava Seinäjoen Kumin toimipisteestä (Hautomonkatu 14, 60120 Seinäjoki).
 8. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
 9. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamiseen tai asentamiseen liittyvistä kustannuksista.
 10. Hyvitys ei koske arvonta-ajan ulkopuolella tehtyjä ostoja tai tarjouspyyntöjä. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
 11. Tietosuojaseloste.